Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Două persoane în stare gravă în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament din Botoșani - FOTO

Două persoane în stare gravă în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament din Botoșani - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină marți, 23 ianuarie 2018, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Aleea Noua din municipiul Botoșani.

La fața locului s-au deplasat patru echipe ale Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, precum și patru echipaje ale SJA Botoșani. La sosirea forțelor de intervenție, ardeau bunurile din apartament, cu flacără și degajări mari de fum.

Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii au început căutarea persoanelor din bloc. Au fost evacuate 32 de persoane, dintre care patru copii. Cinci persoane s-au intoxicat cu fum. Patru au fost transportate la spital, două fiind în stare gravă. Intervenția a fost îngreunată pe de o parte de cantitatea mare de materiale combustibile din apartament care întrețineau arderea, pe de altă parte de vizibilitatea redusă din cauza fumului dens.

Evacuarea fumului s-a realizat  cu dificultate din cauza accesului greoi la pod. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani