Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dorohoianul rănit în accidentul de la Dersca a fost transferat la Botoșani

Dorohoianul rănit în accidentul de la Dersca a fost transferat la Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Medicii de la Spitalul Municipal Dorohoi au hotărât transferarea bărbatului în vârstă de 39 de ani rămas încarcerat în autoturismul pe care îl conducea.

„La primele investigații pacientul avea fractură de femur bilaterală, fractură gambă stângă și probabil alte contuzii toracice care nu erau evidente. În principiu era fără probleme vitale. Pacientul a fost stabilizat și apoi transferat la Botoșani la secția ortopedie.”, adeclarat pentru Dorohoi News, medicul Emilian Vamvu, directorul Spitalului Municipal Dorohoi.

Reamintim faptul că în această după-amiază un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Dorohoi, a rămas încarcerat în maşina pe care o conducea, după ce a pierdut controlul asupra volanului.

Aflat la volanul unui autoturism marca Audi, bărbatul se deplasa dinspre Mihăileni către Dorohoi, iar pe raza localităţii Dersca, s-a angajat în depăşirea unui autoturism, dar din cauza vitezei a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul a acroşat apoi un atelaj hipo, după care s-a oprit într-un cap de pod. Conducătorul auto a rămas captiv în maşină, fiind nevoie de intervenţia pompierilor.

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani