Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cupa Jandarmeriei – 2012 la tir

Cupa Jandarmeriei – 2012 la tir

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Astăzi, 28 martie, a avut loc, în poligonul de tragere Botoşani, Cupa Jandarmeriei – 2012 la tir şi Cupa presei la tir, activităţi prilejuite de aniversarea, în data de 03 aprilie, a 162 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Participanţii s-au întrecut în tragerea cu pistolul, cei mai buni dintre ei fiind recompensaţi cu diplome.

Tot cu această ocazie a fost prezentat şi cel de-al treilea număr al revistei Jandarmul Botoşănean. Revista reflectă preocupările jandarmilor pentru îndeplinirea cu operativitate a misiunilor încredinţate, în zona de responsabilitate.

Totodată, revista a dat ocazia jandarmilor să fie văzuţi şi în altă ipostază decât cea de zi cu zi, o preocupare extraprofesională, adresându-se tuturor celor cu care interacţionează zilnic, cetăţenilor, administraţiei publice, precum şi celor cu care colaborează în executarea misiunilor specifice.

Redacţia revistei Jandarmul Botoşănean mulţumeşte pe această cale tuturor colaboratorilor şi, nu în ultimul rând, Instituţiei Prefectului Botoşani şi domnului prefect Cristian Roman, pentru disponibilitatea dovedită şi sprijinul acordat la tipărirea revistei.

Revista poate fi accesată pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani – www.jandarmeriabotosani.ro.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani