Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cumplit: Copil de trei ani zdrobit de trenul Dorohoi - Iași

Cumplit: Copil de trei ani zdrobit de trenul Dorohoi - Iași

Un copil în vârstă de trei ani şi-a pierdut ieri viaţa după ce a fost zdrobit de tren, la Leţcani, în timp ce mergea împreună cu un unchi care voia să aducă animalele de la câmp.

Într-un moment de neatenţie a unchiului, copilul a fost surprins de un tren care circula cu viteză. Accidentul a avut loc ieri la amiază, în jurul orei 16.00, când băieţelul a ajuns pe şinele de cale ferată, nefiind supravegheat. Acesta a fost surprins de trenul Dorohoi – Iaşi. Mecanicul de tren a sunat imediat la 112, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj SMURD, dar nu au mai avut ce face decât să constate decesul copilului.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident feroviar, unde un tren a lovit o persoană şi a fost constatat decesul. La locul accidentului a fost trimis un echipaj de terapie in­tensivă“, a precizat Silvia Bolohan, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Poliţiştii au precizat că în acest caz este vorba despre neglijenţă din partea rudelor, care trebu­iau să aibă grijă de copil. „Poliţiştii au fost la faţa locului, copilul a decedat imediat după ce a fost acroşat de tren. Corpul a fost transportat de la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie“, a spus şi Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei. Sursa: botosaneanul.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani