Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Costă 25.000 de euro şi este realizat la Botoşani. Vezi cine produce cel mai scump costum din România

Costă 25.000 de euro şi este realizat la Botoşani. Vezi cine produce cel mai scump costum din România

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Cei mai scump costum pentru bărbaţi produs vreodată în România a fost realizat la o fabrică de confecţii din municipiul Botoşani. Costumul costă nu mai puţin de 25.000 de euro şi a fost realizat de societatea botoşăneană Formens. Valoarea atât de mare a pantalonului şi sacoului este data de faptul că stofa din care este creat are în ea fire de platină.

Acest costum a fost produs special pentru patronul complextului China Town din Bucureşti.

Directorul Formens, Ovidiu Năstase, susţine că astfel de comenzi de costume cu stofe cu fir din platină pot fi repetate, societatea având posibilitatea realizării acestora.

De altfel, toate costumele făcute de Formens sunt foarte scumpe. Ele se vând în magazinele pe care societatea botoşăneană le deţine în Franţa- la Paris, Nice, Lille, Rennes, Saint Etienne, Lyon, în Statele Unite ale Americi- la New York, sau danemarca- Copenhaga, scrie botosaninews.

Mărfurile sunt vândute sub brandul Louis Purple, care aparţine Formens. Un costum poate fi cumpărat la preţ de producător de la Botoşani, cu 1.200 de lei, în timp ce din Bucureşti, din magazinele Ego Men’s poate fi achiziţionat cu 3.000- 4.000 de lei. În marile magazine din lume, preţul costumelor Louis Purple produse la Botoşani variază între 590 şi 825 de euro.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani