Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Concurs de desene pe asfalt cu triplă dedicație:  Ziua internațională a copilului, Ziua învățătorului și Ziua internațională a Mediului

Concurs de desene pe asfalt cu triplă dedicație: Ziua internațională a copilului, Ziua învățătorului și Ziua internațională a Mediului

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Europe Direct Botoşani a invitat copiii botoşăneni la a VIII- a ediţie a Concursului de desene pe asfalt „Albastru European” / „Copilărie europeană”.

Competiţia s-a derulat ieri (miercuri 5 iunie), la tradiționalul loc de întâlnire, lângă Foișorul mic din Parcul „Mihai Eminescu” Botoșani și a fost dedicată celor trei evenimente de la începutul lunii iunie: Ziua internațională a copilului, Ziua învățătorului și Ziua internațională a Mediului.

Coordonator principal a fost distinsa doamna profesoară Alina Gavril de la Școala nr. 11 Botoșani, inițiatoarea manifestării, secondată de doamnele Adelina Nădejde și Mirela Brehuescu. Au participat peste 60 de copii, elevi ai şcolilor gimnaziale nr. 11 și 13 din municipiu, de la Grădinița nr. 4, însoţiţi de învăţători, educatori şi profesori. Dar la sărbătoare s-au alăturat, pe parcurs, copii, din parc, părinți, bunici. Unii dintre adulți s-au apucat să deseneze cot la cot cu copii.

Ca în fiecare an, organizatorii au pus la dispoziţie cretă colorată şi premii. Micii participanți au adus, pe lângă creativitatea lor și multe jucării pe care le-au împărțit cu generozitate copiilor din parc.

Cele mai interesante idei şi cele mai frumoase desene au fost fi premiate de către organizatori cu cărţi şi materiale informative potrivit vârstei fiecărui participant și baloane colorate.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani