Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ceremonial militar și religios de Ziua Forţelor Terestre la Botoșani

Ceremonial militar și religios de Ziua Forţelor Terestre la Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Sărbătoarea militarilor de la sol a fost marcată şi în judeţul Botoşani. Un ceremonial militar, unul religios, transmiterea unor mesaje venite de la conducerea Armatei Române, depuneri de coroane şi jerbe de flori la Monumentul eroilor botoşăneni din Primul Război Mondial au fost principalele momente ale adunării festive ce a avut loc astăzi în incinta Unităţii militare 01251.

Festivităţile au debutat în primele ore ale dimineţii, soldaţii botoşăneni dând, cu această ocazie, onorul prefectului Costică Macaleţi. Mesajul ministrului apărării naţionale a fost citit de colonelul Ionel Constantin Florea, comandantul Garnizoanei Botoşani.

Profitând de sărbătoarea Sfântului Mucenic Gheorghe, soldaţii botoşăneni au făcut şi două avansări în grad, acordând, totodată, diplome de merit pentru activitatea profesională dar şi pentru rezultatele obţinute în competiţiile sportive.

De Ziua  Forţelor Terestre unitatea militară de pe str. Petru Rareş îşi deschide porţile tuturor botoşănenilor care doresc să viziteze muzeul organizat în incinta acesteia.

[gallery link="file" orderby="title"]


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani