Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bulevardul Victoriei din Dorohoi invadat de dejecții. Pute de te trăsnește!

Bulevardul Victoriei din Dorohoi invadat de dejecții. Pute de te trăsnește!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Peisaj dezolant astăzi pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi unde, în dreptul Spitalului Municipal Dorohoi, un canal arefulat dejecții. Pietonii sau șoferii care au trecut luni, 3 august 2015, începând cu ora 16:00, au fost întâmpinați de un miros îngrozitor.

Din primele informații se pare că cetățenii unui bloc de pe strada Cercetaș Știubianu din Dorohoi, au efectuat lucrări de curățenie la subsolul unui bloc. Aceștia nu au anunțat autoritățile de acest fapt și nici nu au pus un grătar care să oprească mizeria mare, iar canalizarea nu a făcut față, s-a înfundat din cauza mizeriei și astfel s-a ajuns în situația în care un canal de pe Bulevardul Victoriei a refulat.

În primă fază se pare că pentru a remedia această situație, trebuie să se termine de scurs toată mizeria de la subsolul acelui bloc deoarece debitul și cantitatea de dejecții este foarte mare iar canalizarea nu o poate prelua atât de repede.

„Se știe de problemă, încărcăm să o rezolvăm în așa fel încât cetățenii să nu aibă de suferit în nici un fel. La fața locului s-a deplasat o echipă a Nova ApaServ care încearcă să elibereze calea dejecțiilor.”, a declarat pentru Dorohoi News, Lucian Topalagă, viceprimarul municipiului Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani