Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Bucurie în Mișcare

„Bucurie în Mișcare" la Botoșani. Copii de toate vârstele s-au bucurat de mișcare

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Începând cu ora 10.00,  sâmbătă, zeci de copii de toate vârstele au aglomerat bulevardul Mihai Eminescu în zona Monumentului 1907, pentru a participa la festivalul „Bucurie în Mișcare", inițiat și coordonat la nivel național de către Asociația 11Even Cluj-Napoca în parteneriat cu Kaufland România.

Evenimentul a început cu jocurile destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 4-10 ani, precum „Țară țară vrem ostași!", „Rațele și vânătorii", „Sticluța cu otravă", „Matele incurcate", „1 2 3 la perete stai", „Elasticul", „Baba oarba", „Țările", „Lapte gros", „Cal si călăreț.   

Nu doar micuții au avut parte de distracții, dar și tinerii și copii cu vârste cuprinse între 11-18 ani. Aceștia au participat la concursuri și jocuri precum badminton, fotbal target, ski pe asfalt, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, tir cu arcul și altele.

Festivalul a fost susținut de către Primăria Municipiului Botoșani, Poliția Rutiera, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Inspectoratul Școlar Județean, Consiliul Județean al Elevilor Botoșani și Interact Botoșani.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani