Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Botoşănean salvat de jandarmi după ce s-a rătăcit pe Masivul Rarău

Botoşănean salvat de jandarmi după ce s-a rătăcit pe Masivul Rarău

Categorie : Local

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava a primit, duminică, 16 august 2015, în jurul orei 22:00,  un apel prin 112 din partea unei femei, de 24 de ani, din municipiul Piatra Neamţ, care a precizat faptul că s-a rătăcit în timp ce mergea spre Masivul Rarău.

Aceasta a explicat faptul că ea şi prietenul ei, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Botoşani, au plecat în cursul după – amiezii din municipiul Câmpulung Moldovenesc spre Cabana Rarău, pe traseul Izvorul Alb – Cabana Rarău, cu intenţia de a se caza la această unitate turistică. La un moment dat, cei doi s-au abătut de la traseu montan, s-au rătăcit şi nemaifiind în măsură să îşi continue deplasarea din cauza întunericului, au cerut sprijinul autorităţilor.

Două echipe formate din jandarmi montani şi salvamontişti au pornit în căutarea turiştilor rătăciţi, cu care au comunicat prin intermediul telefonului mobil, reuşind să-i găsească la ora 23.10. Cele două persoane nu aveau probleme de sănătate şi au fost duse în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Sursa: obiectivdesuceava.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani