Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Festivalul de Film și Fotografie „CINESTAR” realizat cu succes de tinerii din Botoșani - FOTO

Festivalul de Film și Fotografie „CINESTAR” realizat cu succes de tinerii din Botoșani - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

În perioada 13 - 15 august 2015 a avut loc Festivalul de Film şi Fotografie „CINESTAR" parte a proiectului realizat de Fundatia Judeteana pentru Tineret Botoşani şi Asociatia Culturala ARLECHIN Botosani cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Botoşani. Acesta sa desfăşurat pe parcursul a trei zile după cum urmează:

Joi, 13 August 2015, ora 18.00 a avut loc la Casa Tineretului Botoşani
– Concursul National de Fotografie şi Film de scurt metrj „CINESTAR”;
Vineri, 14 August 2015, ora 18.00 a avut loc în Tabăra “Codrii de Aramă” Agafton – Expoziţia cu lucrările realizate în cadrul workshop-urilor tematice „CINESTAR”;

Sambata,15 august 2015:
- de la ora 12.00, a avut loc în zona de festivitati vis – a – vis de magazinele New Yorker, Essenza si Orsay de la Botosani Shopping Center, Gala Laureaţilor "CINESTAR" , expoziţia de fotografii şi filmul de scurt metrj “PRO NATURA”;
- de la ora 18.00 a avut loc loc în Tabăra Natională “Codrii de Aramă” Agafton;
- Prezentarea Revistei de specialitate “CINESTAR” şi premierea tinerilor care au participat la concursurile organizate în cadrul Festivalului "PRO NATURA". Activităţi realizate în colaborare cu Asociaţia "PROMETEU" şi Asociaţia "CARPATES".

„Toate activităţile realizate până acum în cadrul proiectului „Instantanee Botoşănene” au fost realizate cu succes, impresia generală în rândul participanţilor fiind una pozitivă. La activităţi au fost prezenţi tineri de la Şcoala de Vară „ARLECHIN” şi de la asociaţiile partenere. Activităţile proiectului "Instantanee Botoşănene" continuă cu Festivalul „Sănătatea ta contează” realizat în colaborare cu Asociaţia „CARPATES” a declarat Flavius Alin Damean în calitate de coordonator proiect.

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani