Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Botoșănean întâmpinat de oficialităţi după ce a călătorit 52 de zile pe bicicletă, în jurul Mării Negre - FOTO

Botoșănean întâmpinat de oficialităţi după ce a călătorit 52 de zile pe bicicletă, în jurul Mării Negre - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

După mii de kilometri parcurşi prin ţările de pe litoralul Mării Negre, cei doi temerari, Dragoş Hriţuleac din Dorohoi şi Valeriu Catargiu din Botoșani, s-au întors acasă, fiind primiţi cu braţele deschise nu doar de către familii ci şi de către concetăţeni.

Astăzi, cei doi biciclişti au ajuns la Primăria municipiului Dorohoi, unde au fost întâmpinaţi de primarul Dorin Alexandrescu, dar şi de către prefectul Dan Şlincu, aflat în vizită de lucru în unităţile administrativ - teritoriale din zonă.

Dragoş Hriţuleac şi Valeriu Catargiu au călătorit 52 de zile, având cu ei doar strictul necesar: echipament de campat, de gătit, îmbrăcăminte tehnică, câteva scule şi gadgeturi. Le-au povestit oficialilor aventurile de pe traseu, remarcând bogăţia de experienţe în călătoria lor.

„Cele mai mari probleme le-am avut în trafic, cu maşinile, noi fiind pe biciclete. Ne-am convins de cât respect au parte bicicliştii în general din partea participanţilor la trafic”, spuneau cei doi.

Primarul Dorin Alexandrescu le-a înmânat câte o diplomă de mulţumire şi câte o medalie, iar prefectul Dan Şlincu i-a felicitat pentru curaj şi pentru determinarea de care au dat dovadă continuându-şi drumul, în ciuda dificultăţilor.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani