Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
BiblioVacanța în Europa - Dezbatere estivală la Biblioteca despre teme europene

BiblioVacanța în Europa - Dezbatere estivală la Biblioteca despre teme europene

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

O activitate inedită a fost organizată luni, 31 iulie, de către Centrul Europe Direct Botoșani, în colaborare cu Asociația BuzzMedia și Biblioteca Județeană Botoșani, în cadrul programului BiblioVacanţa.

Evenimentul a constat realizarea unor dezbateri tip TV și a unor desene reprezentative, având ca subiect Uniunea Europeană. S-au implicat este 20 de persoane, dintre care 17 copii cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani.

Copiii s-au împărțit în trei grupe și apoi reprezentanții Europe Direct Botoșani au lansat temele de discuție pentru fiecare grupă. Acestea au fost: "Excursii în Europa", „Produse, servicii și mărfuri europene” și „Zona Nord-Est România”.

Dintre micii moderatori s-a remarcat Ioana Crăiniciuc de 13 iar dintre invitații la dezbatere Alesia Ţurcanu de 11 ani sau Alexandru Grigore de asemenea, de 11 ani. Toți copiii au participat, în paralel și la o sesiune de creație, realizând desene ilustrative pentru fiecare temă. Ei au primit din partea Europe Direct Botoșani mici truse de creioane, rigle și radiere iar din partea bibliotecii hârtie specială.

Cei mai activi participanți la dezbateri și cei mai buni desenatori au primit premii constând în rucsacuri din material textil din partea Centrului Europe Direct.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani