Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Beneficiarii de ajutor social din judeţ în atenția autorităților. Află ce se verifică!

Beneficiarii de ajutor social din judeţ în atenția autorităților. Află ce se verifică!

Categorie : Local

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS) desfăşoară în această perioadă o serie de verificări, ca urmare a unei dispoziţii venită de la nivel central, vizaţi fiind beneficiarii de ajutor social din judeţ.

Reprezentanţii AJPIS au solicitat de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor o situaţie pentru a vedea dacă beneficiarii de ajutor social deţin pe numele lor autoturisme, existând suspiciuni că sunt unele persoane care primesc ajutor financiar de la stat, deşi nu ar avea acest drept.

„Am cerut pentru toţi benficiarii şi membrii din familiile beneficiare de ajutor social ce maşini au înmatriculate pe numele lor, de fapt numărul lor. Avem deja câteva cazuri descoperite, dar încă suntem în lucru. Aceste verificări se vor finaliza până la sfârşitul luni octombrie", a precizat Sebastian Tocariu, directorul AJPIS Botoşani.

Potrivit reglementărilor legislative, beneficiarii de ajutor social au voie să deţină un singur autoturism, dacă este mai vechi de zece ani, cu excepţia celor adaptate pentru persoanele cu handicap. În urma unor astfel de controale care au mai fost efectuate, în ţară au fost identificate persoane care primeau ajutor social, dar în curţi aveau adevărate bijuterii pe patru roţi. sursa: stiri.botosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani