Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bărbat din Broscăuți preluat de urgență de un elicopter SMURD după ce a suferit un infarct – FOTO

Bărbat din Broscăuți preluat de urgență de un elicopter SMURD după ce a suferit un infarct – FOTO

Categorie : Local

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Broscăuți, a ajuns vineri, 10 iulie 2015, la Spitalul Municipal Dorohoi.

Ioan Viorel B., a fost adus de către ambulanță cu tensiune foarte mare, iar în momentul investigației medicale acesta a suferit un infarct miocardic acut. Medicul l-a stabilizat și a solicitat ajutorul elicopterului SMURD pentru a-l transporta la Iași.

„Pacientul a fost adus la spital cu o ambulanță, acesta având puseu hipertensiv 220/120, iar în timp ce acesta era monitorizat a făcut o sincopă cu transpirație, cu dureri precordiale acute și la următoarea electrocardiogramă s-a observat infarctul miocardic.”, a declarat pentru Dorohoi News, Ovidiu Alexa, medic coordonator CPU Dorohoi.

Pompierii dorohoieni au fost solicitați pentru a asigura zona în care va ateriza elicopterul și anume suprafața Stadionului Municipal Dorohoi „1 Mai”. Aceștia s-au deplasat prompt la fața locului și au luat toate măsurile corespunzător procedurilor.
 
Aparatul de zbor a aterizat pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi, în jurul orei 14:00, de unde l-a preluat pe bărbat, pentru a-l transporta la o clinica din Iași. După efectuarea procedurilor de siguranță elicopterul a decolat în jurul orei 14:25. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani