Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bărbat decedat în condiții suspecte pe terasa unui bar din Botoșani

Bărbat decedat în condiții suspecte pe terasa unui bar din Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a murit, joi seară, 19 septembrie 2019, în condiții suspecte, pe terasa unui bar din localitatea Stăuceni. El ar fi primit o palmă de la un adolescent de 17 ani, iar la scurt timp după aceea a fost găsit mort.

Potrivit martorilor, botoșăneanul bea o vodcă pe terasa barului de la intrarea în Stăuceni. La un moment dat, el a comentat ceva la adresa unui grup de tineri care se aflau acolo. Unul dintre ei l-a lovit cu palma și a plecat.

În scurt timp, martorii și-au dat seama că acesta nu mai mișcă, așa că au mers să vadă ce e cu el. Bărbatul, D. V., nu mai avea nici puls.

La fața locului a ajuns cadrele medicale de la ambulanță, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a mai putut fi făcut nimic pentru salvarea lui.

Poliția a deschis și ea o anchetă, însă, deocamdată, nu se știe cauza morții bărbatului. Adolescentul care a lovit victima a fugit, însă ulterior s-a predat Poliției. El a fost ridicat pentru a fi dus la audieri.

În acest moment, el este suspectat de comiterea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte. Corpul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști, iar procurorii așteaptă rezultatul necropsiei pentru a stabili dacă victima a murit în urmă unei afecțiuni medicale sau în urma palmei primite de la tânărul de 17 ani. Sursă: botosaninews.ro.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani