Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Atenţie cetăţeni! Recomandările ISU pe timp de vânt puternic

Atenţie cetăţeni! Recomandările ISU pe timp de vânt puternic

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Potrivit informării meteorologice transmise de Centrul Meteorologic Regional Moldova, în perioada 28 – 31 martie, vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a Moldovei, cu viteze ce vor depăşi izolat 50 – 60 km/h . La munte intensificările vor fi susţinute, cu rafale de peste 70 km/h . Judeţele vizate sunt Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Vaslui, Vrancea şi Galaţi.

Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă au fost avertizate să monitorizeze situaţia şi să anunţe în cel mai scurt timp Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani în cazul producerii unor situaţii de urgenţă generate de fenomenele meteorologice prognozate.

I.S.U. Botoşani recomandă cetăţenilor ca, în perioada în care se manifestă fenomenele meteo prognozate, să nu treacă prin dreptul clădirilor aflate în construcţie sau care prezintă elemente arhitectonice ce pot fi smulse de vânt, panourilor publicitare sau copacilor. Botoşănenii sunt sfătuiţi de pompieri să nu-şi parcheze autovehiculele în astfel de zone şi să-şi închidă bine uşile, geamurile sau orificiile pentru ventilaţie de la locuinţe şi anexe gospodăreşti.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani