Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Aproximativ 6000 kg de deșeuri electronice colectate la Botoșani în campania națională ECOTIC

Aproximativ 6000 kg de deșeuri electronice colectate la Botoșani în campania națională ECOTIC

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

„Orașe Curate”, campania națională ECOTIC dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate din mediul urban, s-a desfășurat în perioada 1 martie – 7 aprilie 2017 în municipiul Botoșani.

Campania a încurajat locuitorii orașului Botoșani să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la centrele de colectare Urban Serv S.A. Aproximativ 6000 kg DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electronice) au fost colectate în perioada campaniei.

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoșani, Urban Serv S.A., APM Botoșani și Modern Calor Botoșani au relansat campania „Orașe Curate: Botoșani”, ce s-a desfășurat în perioada 1 martie – 7 aprilie 2017. Cetățenii au fost informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor al municipiului Botoșani care a predat un deșeu de minim 5kg cumulate la unul dintre punctele de colectare Urban Serv S.A., a primit un premiu instant. Aproximativ 6000 kg DEEE au fost colectate în perioada campaniei și predate spre a intra in fluxul corect de reciclare.

Urban Serv S.A. a oferit și continuă sa ofere serviciul de preluare de la domiciliu a echipamentelor voluminoase. Pentru colectarea acestor echipamente, locuitorii municipiului Botoșani pot contacta dispeceratul la unul dintre numerele de telefon: 0231.517.007, 0747.081.027.

Campania din Botoșani a redeschis, în anul 2017, programul național „Orașe Curate”, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani