Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Acţiune a poliţiştilor rutieri în Municipiul Botoşani

Acţiune a poliţiştilor rutieri în Municipiul Botoşani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Poliţiştii Biroului Rutier, în colaborare cu poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică au organizat vineri 29 martie, o acţiune pe raza municipiului Botoşani, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Poliţiştii au fost prezenţi pe mai multe sectoare de drum, prezenţa activă a acestora vizând combaterea indisciplinei pietonilor, combaterea neacordării priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept şi pietonilor aflaţi în traversarea regulamentară a drumului public, precum şi combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel, ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 36 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora depăşind suma de 7.800 de lei.

Totodată, au fost reţinute 2 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri acţionează în permanenţă pentru creşterea gradului de disciplină rutieră şi reducerea victimizării prin accidente de circulaţie.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani