Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accident violent! Trei adulţi şi doi copii răniţi, după ce două autoturisme s-au ciocnit - FOTO

Accident violent! Trei adulţi şi doi copii răniţi, după ce două autoturisme s-au ciocnit - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Accident produs duminică la amiază pe un drum din Botoșani. Din cauza fumului provenit de la un foc de pe marginea drumului unde sunt arse resturi vegetale, cei doi conducători auto se pare să nu se fi observat decât în ultimul moment. S-au ciocnit frontal.

Implicate au fost un Ford Focus cu numere de Botoșani și un Land Rover înmatriculat în Bulgaria. Prima dintre mașini venea dinspre Nicșeni. Accidentul a avut loc între localitatea Costești și comuna Nicșeni, pe un drum comunal.

Fumul purtat de vânt a îngreunat vizibilitatea pe drumul de pământ. Din cauza condițiilor de mers, ambele autoturisme circulau pe axul drumului. Impactul a fost unul extrem de puternic, parbrizele de la mașini fiind sparte de capetele șoferilor.

În Ford Focus se aflau patru persoane, o familie formată din soț, soție și doi copii mici. Toți au fost preluați și transportați la spital. Din fericire copiii nu prezentau răni grave. În schimb, tatăl lor avea mai multe traumatisme, mai ales la nivelul capului.

Și celălalt șofer, aflat singur în mașina de teren a fost dus la spital. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului. Un utilaj de la asistență rutieră este prezent pentru a tracta cele două mașini. Sursa: botosaneanul.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani