Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
ACCIDENT GRAV! Trei adulți și un minor au ajuns la spital după o ciocnire violentă – FOTO

ACCIDENT GRAV! Trei adulți și un minor au ajuns la spital după o ciocnire violentă – FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un accident grav s-a produs, sâmbătă, 26 octombrie, pe drumul dintre Săveni și Roșiori. Două autoturisme s-au ciocnit puternic, una dintre mașini fiind răsturnată în șanțul de pe marginea drumului și distrusă aproape în totalitate.

Doi soți și copilul acestora, au fost transportați în stare critică la spital, după ce autoturismul în care se aflau, un VW Passat, s-a răsturnat pe cupolă, în urma impactului puternic cu o altă mașină.

Familia care se afla în Volkswagen-ul Passat mergea la o nuntă, iar șoferul, în vârstă de 25 de ani, care se pare că era începător, nu a oprit la semnul STOP pentru a da prioritate mașinii Audi care circula regulamentar, intrând cu viteză în autoturismul acestuia.

Impactul a avut atâta forță, încât mașina în care se afla familia a fost spulberată și proiectată la câțiva metri de punctul coliziunii, în afara carosabilului. De cealaltă parte, conducătorul auto din Audi, în vârstă de 19 ani, a suferit și el răni și contuzii grave.

Cele patru victime au fost transportate la Spitalul Județean, pentru îngrijiri medicale de urgență. Șoferul de 25 de ani nu a putut fi testat alcoolscopic, din cauza rănilor, iar în cazul tânărului de 19 ani, rezultaele testului sunt negative.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani