Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accident de muncă în Botoșani. Un muncitor a căzut în gol de pe o schelă!

Accident de muncă în Botoșani. Un muncitor a căzut în gol de pe o schelă!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Inspectorii ITM Botoșani anchetează un accident petrecut în urmă cu câteva zile. În data de 16.04.2019 în jurul orei 13.45, a avut loc un eveniment în care a fost implicat V. Viorel, cu vârsta de 57 ani, cu vechime la locul de muncă de 1 an şi 3 luni, angajat ca muncitor necalificat la o firmă de construcţii, din Municipiul Botoşani.

Din verificările efectuate de către inspectorii de muncă din cadrul compartimentelor Relaţii de Muncă şi Sănătate şi Securitate în Muncă din cadrul ITM Botoşani, a rezultat că evenimentul s-a produs la locul de muncă prin cădere de la înălţime. Colegul de muncă a sunat la 112 iar persoana accidentată a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, pentru îngrijiri de specialitate.

Evenimentul soldat cu incapacitate temporară de muncă, va fi cercetat de către angajator iar dosarul de cercetare va fi înaintat spre verificare şi avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani, conform cu prevederile Legii 319/2006 a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă actualizată şi H.G.1425/2006 actualizată, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii 319/2006.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani