Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accident cu două victime la Copălău, provocat de o căruță nesemnalizată

Accident cu două victime la Copălău, provocat de o căruță nesemnalizată

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un bărbat de 33 de ani care se deplasa, luni 24 septembrie, cu un atelaj cu tracţiune animală pe drumul european DE 58, pe raza localităţii Copălău, fără ca atelajul să fie semnalizat corepsunzător pentru deplasarea pe timp de noapte (fără elemente reflectorizante sau lumină pe partea stângă) a fost acroşat la partea din spate de un autoturism care se deplasa regulamentar pe acelaşi sens de mers, condus de un bărbat de 46 de ani din judeţul Iaşi.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului atelajului şi a unui alt bărbat, de 27 de ani, pasager în atelaj.

Totodată, persoanele implicate în accident au fost testate alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii rutieri atrag atenţia conducătorilor de atelaje cu tracţiune animală asupra necesităţii de a semnaliza în mod corespunzător vehiculul, cu elemente reflectorizante sau lumină albă pe partea stângă-spate atunci când se deplasează pe timp de noapte, astfel încât să fie vizibili şi pentru ceilalţi participanţi la trafic.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani