Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
A început „Săptămâna prevenirii criminalității”!

A început „Săptămâna prevenirii criminalității”!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Poliţiştii botoşăneni desfăşoară în perioada 28 septembrie – 2 octombrie 2015, Săptămâna Prevenirii Criminalităţii. Campania, desfăşurată la nivel naţional, se află la a X-a ediţie.    

Ziua de astăzi – 28 septembrie – este destinată prevenirii delincvenței juvenile, astfel încât, activităţile desfăşurate de poliţişti au vizat transmiterea de informaţii menite să prevină implicarea minorilor în fapte ilegale.

În municipiul Botoşani, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii s-au întâlnit cu elevii Şcolii Gimnaziale nr.7.

Activităţile au avut caracter interactiv, copiii primind informaţii cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte în diferite situaţii de risc.

Printre temele de discuţie s-au numărat implicarea într-o situaţie conflictuală şi modul adecvat de reacţie, alegerea corectă a anturajului, importanţa comunicării cu părinţii şi cadrele didactice, etc..

La eveniment, care a marcat şi debutul Săptămânii Prevenirii, a participat şi şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, comisar şef de poliţie Bunduc Mihai, care a dorit să le transmită personal elevilor, câteva sfaturi despre conduita de urmat, în aşa fel încât aceştia „să rămână” mereu de partea corectă a legii.   


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani