Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
A ajuns de urgență la spital după ce a fost lovit cu o cărămidă în zona feței

A ajuns de urgență la spital după ce a fost lovit cu o cărămidă în zona feței

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, care executa o misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice în municipiul Botoşani, a fost direcţionat joi, 17 ianuarie 2013, în jurul orei 14:18, în urma unui apel 112, pe strada Octav Băncilă, unde era sesizat un scandal.

Echipajul de jandarmi s-a deplasat în cel mai scurt timp şi a constatat următoarele: În jurul orei 14.00, un bărbat în vârstă de 40 de ani, care efectua lucrări de reparaţii la coşul de evacuare a fumului de la locuinţa concubinei sale, situată pe strada Octav Băncilă, a avut un conflict spontan cu un alt bărbat, în vârstă de 46 de ani ( locuinţa fiind comună cu a concubinei).

În urma conflictului, bărbatul de 46 de ani a luat o cărămidă şi l-a lovit pe celălalt bărbat în zona feţei, provocându-i leziuni. Persoana agresată a fost transportată la Spitalul municipal Botoşani pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Jandarmii i-au întocmit agresorului actele de constatare, fiind suspect de săvârşirea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe” , cercetările urmând a fi continuate de I.P.J. Botoşani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani