7000 de botoșăneni s-au bucurat de concertul din Piața Revoluției în Noaptea de Revelion

7000 de botoșăneni s-au bucurat de concertul din Piața Revoluției în Noaptea de Revelion

Mii de botoșăneni au ales, ca în fiecare an, să petreacă Revelionul în Piața Revoluției, unde Primăria Botoșani și Consiliul Județean Botoșani au oferit un spectacol pe cinste. Pe lângă show-ul de pe scenă, CJ-ul a oferit și cârnați la grătar cu țuică fiartă. Primarul Ovidiu Portariuc a petrecut alături de botoșăneni trecerea în 2014 și s-a bucurat de reîntâlnirea cu Ovidiu Lipan Țăndărică și cu Ciro de Luca.

Portariuc s-a întreținut cu Țăndărică după ce acesta și-a încheiat prestația excelentă pe scenă.

Din păcate, tot show-ul a beneficiat de un sistem de sonorizare execrabil oferit de o firmă la care Primăria Botoșani ar trebui să renunțe să mai apeleze pe viitor dacă nu își îmbunătățește dotarea.

Primarul Portariuc a fost însoțit de viceprimarul Comin Andrei, de consiliera personală Andreea Federovici și de Dana Lăzăruc, liderul TSD Botoșani. De la Consiliul Județean au fost doar doi consilieri ai președintelui Forin Țurcanu, acesta fiind undeva în Bucovina, și niciun membru de vază al PNL nu a fost prezent în lipsa președintelui de partid.

Deși programul stabilit inițial s-a modificat pe parcursul spectacolului, Revelionul 2014 de la Botoşani va intra în istorie nu doar ca fiind cel mai scump, ci şi cel mai lung din istoria oraşului, unde au participat în jur de 7000 de botoșăneni.

La spectacolul organizat de Primărie și Consiliul Județean au fost prezenți și prefectul Costică Macaleți, primarul Ovidiu Portariuc, viceprimarul Cosmin Andrei și Viorel Iliuță, managerul Spitalului Județean Mavromati.

Pe scena din Piața Revoluției au urcat: Ovidiu Lipan Țăndărică alături de Fanfara Zece Prăjini, Ciro de Luca, Romania, Zdob și Zdub, DJ Project și Adela Popescu, dar și interpretul de muzică populară din Republica Moldova, Ioan Paladi.

Spectacolul din Piața Revoluției care a început la ora 21:00 și s-a terminat pe la ora 2:00 a fost organizat de Primăria Botoșani și Consiliul Județean Botoșani. Pe lângă show-ul de pe scenă, CJ-ul a oferit și cârnați la grătar cu țuică fiartă.

Concertul  a început cu un moment magic oferit de Ovidiu Lipan Țăndărică, iar de la ora 22:00 trebuia să intre Ioan Paladi. Din păcate acesta era la acea ora la Roman, acolo unde tocmai încheiase un spectacol, așa că pe scenă a urcat Ciro de Luca, italianul cântând aproximativ o oră și jumătate pentru că nici DJ Project și Adela Popescu nu erau ajunși.

Trupa Romania, care trebuia să intre ultima la concert, a fost chemată de urgență, iar cei trei băieți au urcat pe scenă înainte de miezul nopții, deși în programul inițial trebuiau sa cânte la ora 00:40. La ora 00:00 a urmat un superb foc de artificii, după care a urcat pe scenă Adela Popescu, urmată de cei de la Zdob și Zdub.

În cele din urmă, in jurul orei 2:00 a încheiat spectacolul mult așteptatul Ioan Paladi.

[gallery link="file" orderby="title"]

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.