1.000 de litri se apă retraşi de la comercializare din Lidl Botoşani şi Dorohoi

1.000 de litri se apă retraşi de la comercializare din Lidl Botoşani şi Dorohoi

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, 1000 de litri de apa plată din două supermarketuri din Botoşani şi Dorohoi au fost retraşi de pe piaţă din cauza unor probleme la parametrii chimici. Apa, care se numea Saguaro, era scoasă la comercializare în Lidl.

Vorbim de apă minerală necarbogazoasă, apă plată. În urma unui examen de autocontrol, firma respectivă şi-a dat seama că la un examen microscopic au o cantitate peste limita maximă admisă de pseudomona-aeruginosa. Apa va fi retrasă şi distrusă la o unitate de incinerare autorizată”, a declarat directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Minodora Vasiliu, citat de botosaninews.

Potrivit medicului Stela Creţu din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, în cursul zilei de luni au fost retrase din supermarketuri  din intreaga tara 1700 de PET-uri de apă Saguaro de câte 5 litri fiecare.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Șoferii au interzis! Amenzi pentru cei care merg să facă poze în lanul de rapiță

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.