Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„JOB SHADOW DAY” - Nou prilej de întâlnire a elevilor botoşăneni cu poliţiştii - FOTO

„JOB SHADOW DAY” - Nou prilej de întâlnire a elevilor botoşăneni cu poliţiştii - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani

În cadrul ediției a-XV-a a Programului internațional de orientare profesională „Job Shadow Day”, un grup de elevi din cadrul Liceului A.T. Laurian din municipiul Botoşani s-a alăturat astăzi poliţiştilor, pentru a se familiariza cu un potențial viitor loc de muncă.

Astăzi, 1 noiembrie, Inspectoratul de Poliţie al judeţului Botoşani a fost vizitat de treisprezece elevi de clasele a XI a şi a XII a, din cadrul Liceului A.T. Laurian din municipiul Botoşani. Activitatea este parte a Programului internaţional de orientare profesională pentru elevi “Job Shadow Day”.

Gazdele elevilor au fost poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – IPJ Botoşani, dar tinerii s-au întâlnit şi cu poliţiştii criminalişti şi rutieri, care le-au prezentat aspecte din activităţile, îndatoririle şi responsabilităţile de la locul de muncă.

Elevilor participanți la activitate li s-au oferit şi informații cu privire la structura instituțiilor de învățământ subordonate Inspectoratului General al Poliției Române, modalitățile de înscriere și participare la concursurile de admitere.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Alte articole din Botosani