Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„JOB SHADOW DAY” - Nou prilej de întâlnire a elevilor botoşăneni cu poliţiştii - FOTO

„JOB SHADOW DAY” - Nou prilej de întâlnire a elevilor botoşăneni cu poliţiştii - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani

În cadrul ediției a-XV-a a Programului internațional de orientare profesională „Job Shadow Day”, un grup de elevi din cadrul Liceului A.T. Laurian din municipiul Botoşani s-a alăturat astăzi poliţiştilor, pentru a se familiariza cu un potențial viitor loc de muncă.

Astăzi, 1 noiembrie, Inspectoratul de Poliţie al judeţului Botoşani a fost vizitat de treisprezece elevi de clasele a XI a şi a XII a, din cadrul Liceului A.T. Laurian din municipiul Botoşani. Activitatea este parte a Programului internaţional de orientare profesională pentru elevi “Job Shadow Day”.

Gazdele elevilor au fost poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – IPJ Botoşani, dar tinerii s-au întâlnit şi cu poliţiştii criminalişti şi rutieri, care le-au prezentat aspecte din activităţile, îndatoririle şi responsabilităţile de la locul de muncă.

Elevilor participanți la activitate li s-au oferit şi informații cu privire la structura instituțiilor de învățământ subordonate Inspectoratului General al Poliției Române, modalitățile de înscriere și participare la concursurile de admitere.

ZiareBotosani.ro

Alte articole din Botosani