Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vezi cum vor fi repartizați pe posturi suplinitorii care au susținut concurs!

Vezi cum vor fi repartizați pe posturi suplinitorii care au susținut concurs!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Zeci de candidați s-au înscris la concursul organizat de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Botoșani în vederea ocupării unui post în învățământ, în anul școlar 2015-2016.

Potrivit datelor prezentate de Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al ISJ, la concursul pentru suplinitori calificați au fost 91 de candidați înscriși. Doi au absentat, iar cinci s-au retras în timpul concursului. Note peste 5.00 au reușit să obțină 73 de candidați. La concursul pentru suplinitori necalificați, au fost 95 de candidați, din care doi au absentat, iar unul s-a retras. 92 de candidați au reușit să obțină note peste 5.00.

„Cei care au luat note peste 5 vor fi repartizați pe posturi în ședințe publice, marți este ședința publică. Pentru ceilalți așteptăm să trimită Ministerul Educației noi precizări ce se întâmplă cu ei, unde vor fi repartizați, dacă vor susține eventual un alt concurs sau în ce formă vor fi încadrați în învățământ, dacă rămân posturi libere în învățământ", a precizat Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al ISJ, citat de stiri.botosani.

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani