Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vezi ce unități de învățământ vor fi reabilitate în 2014!

Vezi ce unități de învățământ vor fi reabilitate în 2014!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Municipalitatea va aloca si anul acesta bani din buget pentru reabilitarea unor unitati de invatamant, Vicepriumarul Catalina Lupascu a declarat ca obiectivul este acela ca pana in 2020 toate unitatile de invatamant sa beneficieze de anvelopare termica si reparatii acoperis.

Potrivit reprezentantilor Primariei, anul acesta vor fi finalizate lucrarile de reabilitare a Colegiului National “Mihai Eminescu”, dar si lucrarile la compusul de la Grup Scolar “Elie Radu”. Si Gradinita 20 figureaza pe lista de investitii, la fel si fosta Scoala 4, cu reabilitarea sarpantei. Realizarea corpului de legatura la Colegiul A. T. Laurian, reabilitarea sarpantei la Scoala 17, reabilitarea instalatiei electrice la Liceul Pedagogic, reabilitare sala sport la Scoala 8 Botosani, reabilitare sala sport la Liceul Pedagogic, reabilitarea si securizarea caii de acces la Colegiul Laurian sunt alte prioritati ale municipalitatii in acest an.

„Invatamantul este o prioritate avand in vedere ca in acest sector, in infrastructiura scolara, nu s-au investit bani in ultimul timp. Vom actiona asupra sarpantelor sa finalizam cu tot ce inseamna infiltratii de apa in unitatile de invatamant, in reabilitarea retelelor electrice, pentru ca si acestea sunt vechi si uzate, urmand ca anveloparea termica, care inseamna inclusiv schimbarea geamurilor, sa fie realizata prin fonduri europene”, a mentionat Catalina Lupascu, citata de botosaninews.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani