Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vezi ce notă a obținut fiul ministrului Educației la Evaluarea Națională. Ce spunea ministrul despre subiecte

Vezi ce notă a obținut fiul ministrului Educației la Evaluarea Națională. Ce spunea ministrul despre subiecte

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Cimpeanu S. Radu Stefan, fiul ministrului Educatiei, a fost elev la Liceul Teoretic "Nicolae Iorga", iar potrivit site-ului Edu.ro a obtinut nota 7,90 la Limba si literatura romana, fara a face contestatie.

La Matematica a luat 7,25 si 7,35 dupa contestatie, insa nota a ramas cea initiala. Astfel, cu nota 7,57, pozitia sa in ierarhia nationala este 7.034.

Vineri, Sorin Cimpeanu a comentat subiectele de la Evaluarea Nationala, precizand ca nu s-a implicat in procedura de elaborare a subiectelor, deoarece baiatul sau urma sa dea examenul.

„Nu consider ca trebuie sa fie nici usoare, nici de olimpiada, iar ceea ce afirm poate fi confirmat de profesorii cu rezultate prestigioase in sistemul preuniversitar. A existat un mesaj spus foarte apasat care spune ca nu trebuie sa coboram nivelul de exigenta, dar sa avem formulari foarte clare, fara echivoc. Au fost zece seturi de subiecte. Am preferat sa nu ma implic in procedura de elaborare a subiectelor, pentru ca as fi fost in stare de incompatabilitate, avandu-l pe baiatul meu, Radu, in clasa a opta.

Insa, in procedura de elaborare a subiectelor si de extragere a celor de Bacalaureat ma voi implica nemijlocit. Voi asista la extragerea subiectelor si voi cere membrilor comisiei sa le rezolve, sa aplice baremul pentru a ne convinge ca nu vor exista aspecte privind interpretarea rezolvarii corecte a subiectelor", a spus ministrul Educatiei, la Realitatea Tv. Sursa: ziare.com

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani