Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Trei elevi din Botoșani au primit burse școlare de la ROTARY CLUB BOTOȘANI

Trei elevi din Botoșani au primit burse școlare de la ROTARY CLUB BOTOȘANI

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Clubul Rotary Botosani a decis sa acorde prin proiectul „Ajuta un copil sa invete” – Bursa scolara „PROFESOR DOCTOR CONSTANTIN MANOLACHE“, pentru anul scolar 2017-2018 un numar de 3 burse, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare. Astfel in urma evaluarii dosarelor aplicantilor, Comisia de Acordare a Burselor a stabilit elevii castigatorii, acestia fiind:

1. PETRESCU Bianca-Florina– Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani, clasa a XI-a
2. OLTEANU P. Grigore-Tudor – Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botosani - clasa a XII-a
3. HLUȘCU Manuela - Colegiul National „A.T. Laurian” Botosani, clasa a XI-a

Valoare unei burse este de 6.000,00 lei/an si s-au acordat conform Regulamentului, in baza unui concurs de dosare anuntat in perioada 1 septembrie – 16 octombrie 2017, acestea putand fi depuse la secretariatul partenerului in cadrul acestui proiect, Inspectoratului Scolar Judetean Botosani.

Bursele poarta numele distinsului nostru coleg, profesor doctor Constantin Manolache, personalitate cu o cariera didactica deosebita, dascal cea initiat in tainele cartilor generatii si generatii de elevi. In memoria sa, Rotary Club Botosani a hotarat ca bursele de studiu, acordate incepand cu anul scolar 2014-2015, sa-i poarte numele, in semn de pretuire, de respect dar si ca model de urmat pentru generatiile urmatoare.

Clubul Rotary - Botoșani, organizatie non-guvernamentala si non-profit, grup de voluntari din comunitatea locală, lideri și conducători din diverse firme private sau publice, profesioniști de elita in domeniullor de activitate, are ca principiu / obiectiv sustinerea performantei si a excelentei, prin implicarea in proiecte sociale, culturale, sportive si educationale, sub sloganul „A servi mai presus de sine insusi”.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani