SAM „Ion Pillat” Dorohoi vă invită la concurs - „Mărțișorul, dar al primăverii !”

SAM „Ion Pillat” Dorohoi vă invită la concurs - „Mărțișorul, dar al primăverii !”

Scoala de Arte si Meserii „Ion Pillat" Dorohoi invita toate unitatile de invatamant din judet, sa participe la Concursul Judetean „Martisorul, dar al primaverii !" editia a II-a, concurs inscris in CAE la nivelul jud. Botosani.

Lucrările (mărţişoare, felicitări, pictură, grafică - desen, colaj) se trimit până la data de 01.03.2012 organizatorilor concursului: Prof. Diaconu Mariana, prof. Apetria Gabriela şi prof. Apetria Laurentiu.

SCOPUL PROIECTULUI:

Cultivarea şi valorificarea potenţialului creator al elevilor.

Sărbătorirea într-un mod  inedit a zilei de 1 Martie

OBIECTIVELE PROIECTULUI:

Dezvoltarea simţului estetic;

Stimularea activităţii în grup;

Atragerea efectivă a  elevilor în organizarea unor activităţi cu caracter extracurricular, conducând la creşterea numerică şi calitativă a acestor activităţi;

Identificarea propriilor valori şi a grupului/comunităţii din care fac parte;

Stimularea şi promovarea capacităţilor creatoare ale elevilor prin organizarea de expoziţii;

Stimularea activităţii de cercetare privind  istoricul, tradiţiile şi legenda mărţişorului;

Stimularea interesului elevilor pentru înţelegerea şi păstrarea tradiţiilor legate de sosirea primăverii;

EVALUARE:

Notarea şi comentarea proiectului educaţional prezentat pe site;

Realizarea unei expoziţii ;

Realizarea unui CD ce va cuprinde derularea activităţilor propuse în proiect;

Secţiuni: 

marţişoare

felicitări

pictură

grafică (desen)

colaj

Regulament de participare:

•    Înscrierea participanţilor se face odata cu expedierea lucrărilor, completând fişa de înscriere, semnată şi ştampilată.

•    Depunerea lucrărilor se face până la data de 1martie 2012 (data poştei) pe adresa  SCOALA  DE  ARTE  SI MESERII „ION PILLAT’’  DOROHOI: str. 1 Decembrie nr.30 A, loc. DOROHOI, jud. BOTOSANI, cod. 715200, cu menţiunea „PENTRU CONCURS - MARTIŞOR”;

•    Fiecare cadru didactic care solicită diplomele prin poştă vor pune şi un plic A4, timbrat (2lei) şi autoadresat;

•    Creaţiile artistice vor fi realizate în tehnică de lucru la alegere, pe suport A5 (felicitările) şi pe suport A6 (mărţişoarele); pe suport A4 (pictură, grafică –desen, colaj)

•    Un cadru didactic poate participa cu maxim 5 lucrări ;

•    Lucrarile se vor eticheta, pe verso, în colţul din dreapta (jos). Pe etichetă se va scrie la calculator: numele şi prenumele elevului, clasa, îndrumătorul, şcoala, localitatea, judeţul;

•    Lucrările înscrise în concurs nu se restituie;

•    Lucrarile care nu respectă tematica şi dimensiunile nu vor intra în concurs.

•    Jurizarea lucrărilor se va face în perioada 9 - 25 martie 2012. Se vor acorda cate 3 (trei) premii I, II, III şi 3 (trei) menţiuni pentru fiecare nivel  de clasa şi diplome de participare tuturor elevilor. Pe diplome va fi precizat şi numele cadrului didactic îndrumător. Diplomele se vor expedia prin e-mail, sau prin poştă.

Nu se percepe taxă de participare. Participanţii vor primi premii şi diplome de participare. Evenimentul va fi mediatizat în mass media locală;

Se va organiza o expoziţie cu lucrările participanţilor la Casa Municipala de Cultura Dorohoi. Expoziţia va fi cu vânzare, iar fondurile obţinute vor fi donate Centrului de Asistenta Sociala Dorohoi (Căminul de bătrâni).

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Accident la intrarea în Hudești! Două tinere rănite au fost transportate la spital

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.