Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Premiu de excelenţă obținut de IȘJ Botoşani la Gala a Premiilor EduManager

Premiu de excelenţă obținut de IȘJ Botoşani la Gala a Premiilor EduManager

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Prima ediție a Galei Premiilor EduManager a avut loc pe 3 decembrie la Bucureşti. Evenimentul care a încercat să evidențieze eforturile şi profesionalismul celor care lucrează în domeniul educaţiei și obțin rezultate recunoscute a fost organizat cu ajutorul „Oameni şi Companii şi portalul EduManager.ro”.

La secţiunea Învăţământ preuniversitar, Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a obţinut Premiul de excelenţă pentru implicarea în proiecte educaţioanle ample la nivel local, alături de alte trei inspectorate şcolare din Iaşi și Argeş.

Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani spune că: „Acest premiu a fost o încununare si recunoaştere a muncii pe care noi, cei din ISJ, am depus-o în cadrul proiectelor educaţionale".

La evenimentul prezentat de actorul Adrian Păduraru au mai fost prezente și alte personalități din domeniul educației, printre care: Educaţiei, Remus Pricopie, senatorul Ecaterina Andronescu, preşedintele Comisiei pentru învăţămâmnt, ştiinţă, tineret şi sport din Senat, Vasilica Ştefania Duminică, precum și reprezentaţi ai învăţământului superior, ai învăţământului  preuniveristar, lideri ai organizaţiilor neguvernamentale din domeniul educaţiei şi ai mediului de afaceri.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani