ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Manifestare dedicată zilei francofoniei și dialog cetățenesc european la Școala gimnazială nr. 12 Botoșani

Manifestare dedicată zilei francofoniei și dialog cetățenesc european la Școala gimnazială nr. 12 Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Miercuri dimineață, la Școala gimnazială nr. 12 Botoșani, a avut loc o manifestare dedicată Zilei francofoniei și dialogului cetățenesc european.

Circa 200 de elevi, frumos costumați în tricouri vesele (între care am recunoscut drapelul României și al Franței), au oferit un scurt și dinamic spectacol în holul școlii devenit neîncăpător. Spectatori: colegi de-ai lor, profesori, invitați. Spectacolul a cuprins cântece și poezii în limba franceză (recitări cu titlul ”Picnic haiku”), dansuri cu elemente acrobatice. Apoi participanții au făcut fotografii în curtea școlii alături de drapelul rețelei Europe Direct.

Partener al evenimentului - Centrul Europe Direct Botoșani care a oferit elevilor publicații și a distribuit chestionare pentru părinți în cadrul dialogurilor cu cetățenii susținute de Comisia Europeană.

Au participat elevi din clasele a V-a (A, B și C), a VI-a (A și B), a VII-a (A, B și C) și a VIII-a A. Profesori organizatori: Daniela Hlihor, consilier educativ, Veronica Ilaș, Manuela Drobotă și Cristian Madon.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani