Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
IŞJ Botoşani: Conferinţa finală proiect POSDRU - „Formarea continuă a profesorilor de limba română în societatea cunoaşterii”

IŞJ Botoşani: Conferinţa finală proiect POSDRU - „Formarea continuă a profesorilor de limba română în societatea cunoaşterii”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Conferinţa finală din cadrul proiectului POSDRU/87/1.3/S/63576 - „Formarea continuă a profesorilor de limba română în societatea cunoaşterii” se desfăşoară în perioada 21 – 24 noiembrie 2013, la hotelul Belvedere din Botoşani. Proiectul a fost derulat în perioada octombrie 2010 – noiembrie 2013, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Cluj, SIVECO România şi Tehne România, beneficiarul fiind Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani.

În acest proiect au fost implicate iniţial 12 judeţe din regiunile nord-est şi nord-vest şi au fost formaţi 100 de formatori pentru a derula sesiuni de formare pentru profesori de limba română şi învăţători. Din 2012, proiectul a fost revigorat, principalele activităţi derulându-se în ultimul an: au fost formate peste 2.900 de cadre didactice din 10 judeţe: Botoşani, Neamţ, Vaslui, Bacău, Cluj, Maramureş, Bihor, Satu-Mare, Sălaj, Bistriţa-Năsăud. Din iulie, proiectul a fost extins în alte 10 judeţe şi, în ultima lună, s-au desfăşurat cursuri de formare în Suceava, Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Vrancea, Tulcea, Mehedinţi, Olt, Braşov, Gorj. Astfel, beneficiarii direcţi au fost 130 de formatori şi aproximativ 4.000 de cadre didactice.

Festivitatea de deschidere a Conferinţei finale din cadrul proiectului „Formarea continuă a profesorilor de limba română în societatea cunoaşterii”, POSDRU/87/1.3/S/63576, se va desfăşura, în data de 22 noiembrie 2013, începând cu ora 10.00, la Hotel Belvedere din Botoşani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani