Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Începe evaluarea directorilor în unitățile de învățământ din județ. Vezi calendarul!

Începe evaluarea directorilor în unitățile de învățământ din județ. Vezi calendarul!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Inspectoratul Şcolar Judeţean a aprobat calendarul evaluării activităţii manageriale a directorilor şi directorilor adjuncţi din unităţile de învăţământ din judeţul Botoşani, pentru anul 2013-2014.

Astfel, inspecțiile vor avea loc în perioada 11 iulie – 14 august și vor evalua activitățile directorilor, urmând ca în perioada 18-20 august să fie transmise punctajele şi calificativele propuse pentru discutarea lor în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Perioada 1-5 septembrie este reprezentată de stabilirea calificativelor finale în Consiliul de Administraţie al ISJ Botoșani, iar în perioada 8-9 septembrie are loc ridicarea calificativelor de către directorii unităţilor de învăţământ de la secretariatul ISJ Botoşani.

„Într-o apreciere generală, oamenii și-au făcut treaba, însă există și directori care nu și-au dus obiectivele la îndeplinire. Există acea radiografie a managementului unității de învățământ în care să putem face aprecierea. Începând cu 1 septembrie, detașarea unui manager de unitate de învățământ poate continua sau se poate întrerupe. Nu mi-am făcut un obiectiv în a schimba directorii, însă dacă în unele școli sunt greșeli majore, dacă greșelile persistă chiar și după ce li s-a atras atenția, pentru eficientizarea învățământului se va impune schimbarea.”, a declarat Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ Botoșani.

Se vor putea depune și contestații în perioada 10-16 septembrie, iar soluționarea acestora și comunicarea rezultatelor finale va avea loc în perioada 17-19 septembrie.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani