Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Grădiniţa nr.21 Botoşani | Concurs ”MICUL PIETON”

Grădiniţa nr.21 Botoşani | Concurs ”MICUL PIETON”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

La Grădiniţa nr.21 din mun. Botoşani, a avut loc vineri 14 aprilie 2011, începând cu ora 10.00,  faza finală a concursului ”MICUL PIETON”, destinat copiilor de grădiniţă,  pentru formarea corectă a deprinderilor privind circulaţia pe drumurile publice şi pentru adoptarea unui comportament civlizat şi preventiv pe stradă. După faza zonală, care a avut loc pe data de 23 martie 2011, la faza finală s-au calificat 19 echipaje, fiecare fiind format din câte 3 copii.

Concursul a fost structurat pe 3 probe: de verificare a cunoştinţelor teoretice, o probă de desen cu tematică rutieră şi o probă artistică, în care echipajele au  pregătit o scurtă scenetă prin care au demonstrat că sunt buni cunoscători ai regulilor de circulaţie. Locul întâi a fost obţinut de Grădiniţa nr. 11 Botoşani. În final s-au acordat diplome şi premii tuturor participanţilor

Concursul, la care au participat echipaje de la gradiniţele din tot judeţul, s-a desfăşurat în baza unui protocol de colaborare între Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani şi Serviciul Poliţiei Rutiere.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani