Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Grădinița din cartierul ANL Cișmea a fost astăzi inaugurată

Grădinița din cartierul ANL Cișmea a fost astăzi inaugurată

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Grădiniţa din cartierul Cişmea a fost inaugurată, oficial, miercuri, 2 aprilie 2014 de primarul Ovidiu Portariuc şi inspectorul general al Inspectoratului Şcolar, Mihaela Huncă.

Grădiniţa deserveşte circa 40 de copii, însă, din toamnă, când va avea program prelungit, va avea circa 100 de copii. Momentat vor funcționa în gradiniță două grupe, urmând ca din toamnă să fie patru grupe, iar programul să fie unul prelungit.

„Sunt foarte bucuroasă că avem o astfel de grădiniță în sistemul de învățământ botoșănean. Trebuie să apreciez eforturile care s-au făcut în ultima perioadă, pentru că această grădiniță a inceput să fie construită încă din 2007. Noi acum construim o grădiniță doar în 6 luni. Am reușit să finalizăm această grădiniță într-un cartier în care aveam nevoie și speram ca în toamna toate grupele să fie complete și să facem și program prelungit", a declarat Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ Botoșani.

Grădinița este dotată cu sală de sport, cabinet medical, dar și o sală cu două paturi, unde copiii care se îmbolnăvesc pot să stea acolo.

[gallery link="file" orderby="title"]


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani