Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Festivitate de deschidere a Centrului de Excelență în Aula Magna a Colegiului Național „A.T. Laurian” Botoșani

Festivitate de deschidere a Centrului de Excelență în Aula Magna a Colegiului Național „A.T. Laurian” Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Sâmbătă, 11 octombrie 2014, ora 9:00, în Aula Magna a Colegiului Național „A.T. Laurian”, a avut loc festivitatea de deschidere a Centrului de Excelență din municipiul Botoșani. La festivitate au participat Mihaela Huncă, inspector școlar general, Gelu Țigănucă, subprefectul județului, senatorul Doina Federovici, deputatul Mihai Baltă, inspectori școlari, cadre didactice și elevi.

„Suntem martorii unei efervescențe continue a rațiunii, martorii unor schimbări permanente ale tehnicii. Dar, oricât de fascinați am fi de evoluția umanității, nu trebuie, nicio clipă, să uităm că ea este fructul educației, nu al hazardului. Evoluția înseamnă performanță, iar performanța se obține întotdeauna muncind mai mult decât cel de lângă tine. Este unul dintre motivele pentru care am gândit, alături de colegii mei, Centrul de Excelență ca pe un loc unde tinerii capabili de performanță sunt încurajați să își urmeze chemarea”, a declarat Mihaela Huncă.

În aceeași zi, a avut loc, la Colegiul Național „Grigore Ghica” din Dorohoi, și festivitatea de deschidere a filialei dorohoiene a Centrului de Excelență.

În premieră, anul acesta, s-a deschis, la Liceul „Dimitrie Cantemir” din Darabani, o secție a Centrului de Excelență pentru disciplinele fizică și chimie.

[gallery link="file" columns="4" orderby="title"]


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani