Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Fantezii de toamnă” cu „Prichindeii” de la Brăești - FOTO

„Fantezii de toamnă” cu „Prichindeii” de la Brăești - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

„Toamna a fost întotdeauna anotimpul meu preferat. Momentul în care totul se umple de ultima picătură de frumusețe, ca și cum natura ar fi economist din frumusețile ei pentru momentul final." (Lauren DeStefano)

Culorile toamnei au poposit și au înfrumusețat și G.P.N. „Prichindeii” Brăești, iar preșcolarii acesteia au fost antrenați în câteva activități, împreună cu părinții lor, ca urmare a evaluării proiectului tematic „Fantezii de toamnă”.

Timp de patru săptămâni, copiii au studiat culorile și formele frunzelor în anotimpul toamna, au învățat despre caracteristicile florilor specifice acestui anotimp, au descoperit informații despre cum se pregătesc animalele pentru anotimpul rece și s-au convins că toamna este un anotimp darnic și bogat în fructe și legume, plin de gusturi și arome.

În urma acestor activități a luat naștere Proiectul educațional de voluntariat „O floare pentru grădinița mea”, încheiat cu părinții acestor copii minunați, și în urma căruia, copiii, împreună cu părinții, au adus flori de toamnă, despre care ei au învățat, participând împreună la plantarea acestora, contribuind astfel la înfrumusețarea spațiului din fața grădiniței, aducând culoare și veselie.

Tot ca o evaluare a Proiectului „Fantezii de toamnă”, copiii de la grupa „Fluturașii isteți”, sub coordonarea educatoarei Bejenaru Mihaela și în colaborare cu prof. Blazincu Suzana Isabella, au prezentat părinților și nu numai, un moment artistic. Costumați fiind în simboluri ale acestui anotimp frumos, au participat la o activitate artistico-plastică în care și-au dovedit adevărate abilități artistice, iar părinții i-au răsplătit cu salată de legume, salată de fructe și diverse produse preparate din bogățiile toamnei.

Datorită unei frumoase colaborări între părinți și o bună organizare a acestora, activitățile au avut un mare succes, fapt care a adus zâmbete și bucurie pe fețele micuților, înțelegând astfel, foarte bine, că toamna este un anotimp al bucuriilor. A consemnat pentru dorohoinews.ro educatoare Bejenaru Mihaela

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani