Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
E.ON derulează proiectul „Energie în şcolile copilăriei” în şcolile botoşănene

E.ON derulează proiectul „Energie în şcolile copilăriei” în şcolile botoşănene

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Compania E.ON România a anunţat joi, 18 octombrie, într-o conferinţă de presă la Vaslui, că a investit circa 330.000 euro în acest an în proiecte dedicate educaţiei din România. Unul dintre proiectele aflate în curs de finalizare, „Energie în şcolile copilăriei”, a presupus o investiţie de peste 210.000 euro şi a constat în modernizarea sistemelor de iluminat în 17 şcoli din Moldova.

Prezent la conferinţa de presă în cadrul căreia a fost detaliat acest proiect, domnul Radu Zlati, consilier al Ministrului Educaţiei, a afirmat că MECT susţine iniţiativele E.ON din domeniul educaţiei. În acest sens, în perioada imediat următoare, E.ON România şi MECT vor formaliza acest parteneriat prin încheierea unui protocol de colaborare pentru dezvoltarea  unor programe educaţionale.

Mai multe informaţii despre proiectul „Energie în şcolile copilăriei” găsiţi în comunicatul de presă atasat. In foto, imagini din timpul lucrărilor de montaj ale corpurilor de iluminat, precum şi din cadrul conferinţei de presă desfăşurate joi, 18 octombrie, la Vaslui ( Frank Hajdinjak, Director general al E.ON România – stanga- alaturi de Radu Zlati, consilier al Ministrului Educatiei).

Vezi lista şcolilor din judeţul Botoşani:

Grădiniţa cu program prelungit nr. 19 Botoşani - 265 copii - 222 corpuri de iluminat şi 444 tuburi fluorescente;

Şcoala cu clasele I-VIII Vlădeni - 190 copii - 120 corpuri de iluminat şi 240 tuburi fluorescente;

Şcoala cu clasele I-VIII Conceşti - 153 copii - 141 corpuri de iluminat şi 282 tuburi fluorescente;


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani