Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Directorii instituțiilor de învățământ din județ intră în evaluarea IȘJ Botoșani

Directorii instituțiilor de învățământ din județ intră în evaluarea IȘJ Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Activitatea celor 166 de directori și directori adjuncți de școli din județul Botoșani va fi evaluată de Inspectoratul Şcolar Judeţean. Inspecțiile vor începe în luna august, a anunțat inspectorul general al IȘJ, Gabriel Hârtie.

Inspecţiile de evaluare vizează activitatea directorilor pe anul şcolar 2017-2018 . În urma evaluării directorii vor primi calificative și vor ști dacă vor mai sta sau nu la cârma unităților de învățământ și în anul școlar viitor. De asemenea, ei vor trebui să îşi facă o autoevaluare.

„Vom face evaluarea directorilor undeva în luna august. Ei au termen ca până în luna iulie să prezinte la Inspectoratul Școlar un raport de autoevaluare împreună cu documente, după care echipe formate din patru inspectori vor merge la fiecare unitate de învățământ. Pe lângă evaluarea care se va face în luna august la unitatea de învățământ, vom ține cont și de activitatea dumnealor pe parcursul anului școlar.”, a spus Hârtie, citat de botosaninews.

Întrebat dacă sunt directori care nu și-au făcut treaba, șeful IȘJ a spus: „Prefer să răspund la sfârșitul lunii august.”


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani