Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dialog între generaţii la Şcoala nr. 12 Botoşani

Dialog între generaţii la Şcoala nr. 12 Botoşani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Marți, la Şcoala nr. 12 din Botoşani, a avut loc o întâlnire a elevilor cu trei reprezentanţi ai generaţiei mai în vârstă, invitaţi de onoare dintre bunicii copiilor. Activitatea a fost dedicată Anului European al îmbătrânirii active şi al solidarităţii între generaţii.

Elevii le-au recitat bunicilor din creaţiile proprii dedicate celor mai în vârstă, poezii şi eseuri şi le-au prezentat o mini-expoziţie de artă plastică cu acuarele şi desene adecvate evenimentului.Bunicii – un fost bucătar, un ofiţer în retragere în prezent  preşedinte al unei asociaţii de proprietari şi o doamnă învăţătoare au depănat din amintirile lor şi au răspuns la întrebări. Ei au fost răsplătiţi cu aplauze călduroase de către participanţi – elevi şi profesori ai şcolii.

Un reprezentant al Centrului Europe Direct a oferit micilor autori ai  celor mai apreciate creaţii premii constând în cărţi şi reviste. Evenimentului a fost organizat şi prezentat cu multă dăruire de prof. Octavia Buhociu din cadrul şcolii – gazdă. Sursa: europedirectbotosani.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani