Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Buluc de lume la Târgul Liceelor! Elevii s-au înghesuit să vadă ofertele - FOTO

Buluc de lume la Târgul Liceelor! Elevii s-au înghesuit să vadă ofertele - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Sute de elevi prezenți la târgul liceelor şi meseriilor, ediţia 2015, care şi-a deschis, vineri, porţile pentru elevi. În acest an, Târgul este organizat în Sala Olympia a Liceului cu Program Sportiv, iar timp de două zile elevii de clasa a VIII-a vor putea să se familiarizeze cu oferta educaţională a liceelor din judeţ şi a şcolilor profesionale.

La deschiderea oficială a acestui eveniment, alături de elevi şi profesori, au fost prezenţi şi prefectul Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mihaela Huncă şi parlamemntarii Tamara Ciofu şi Doina Federovici.

„Târgul liceelor reprezintă o etapă importantă în activitatea de informare a elevilor de clasa a VIII-a. Astăzi nu neapărat vă veţi decide, dragi elevi, dar veţi afla informaţii despre fiecare unitate de învăţământ, astfel încât, la sfârşitul clasei a VIII-a, să puteţi să vă alegeţi ruta şcolară şi, de ce nu, ruta profesională", a spus Mihaela Huncă. Costică Macaleţi a adresat felicitări organizatorilor târgului şi le-a urat succes elevilor.

Fiecare unitate liceală a pregătit pliante care au fost împărţite elevilor de clasa a VIII-a. Elevii mai pot beneficia şi de activităţi de consiliere privind orientarea în carieră. Târgul liceelor şi meseriilor are loc în zilele de 8 şi 9 mai.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani