Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Brad realizat din materiale reciclabile și biodegradabile de către elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 Dîngeni

Brad realizat din materiale reciclabile și biodegradabile de către elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 Dîngeni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Școala Gimnazială nr. 1 Dîngeni, județul Botoșani, a fost gazda unei acțiuni de educație ecologică organizată de Comisariatul Județean Botoșani al Gărzii Naționale de Mediu.

După ore de muncă în echipă, copiii, împreună cu cadrele didactice, au realizat un brad realizat în totalitate din materiale reciclabile și materiale biodegradabile (PET-uri, pahare de plastic, ziare, paie, pânză, pănuși). Acesta este expus la sediul Comisariatului Județean Botoșani al Gărzii Naționale de Mediu, alături de celălalt brad eco, versiunea 2017.

„Pentru că ne dorim să fim mai buni, mai responsabili, fără să facem compromisuri de la principiile de mediu, iar acțiunile noastre să aibe un ecou pentru generațiile viitoare, și în acest an am adresat rugămintea unor copii inimoși de a realiza un brad eco, ca alternativă la bradul tradițional. Din păcate, după ani de creștere, un brad natural de Crăciun stă în casa noastră câteva săptămâni și sfârșește aruncat, alături de alte deșeuri menajere, la punctele de precolectare. Începând cu anul acesta, haideți să fim mai generoși și cu brazii, nu numai cu oamenii! Să aveți un Crăciun de poveste, alături de cei dragi! Iar Noul An să vă găsească sănătoși și să vă aducă zâmbete, bucurii și tot ce e mai frumos și de folos pentru fiecare!” a declarat, la finalul acțiunii, doamna Cristina Kashyap, comisarul șef al Comisariatului Județean Botoșani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani