Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Astăzi a fost „Vremea colindelor” la Școala Gimnazială Nr. 11 Botoșani - FOTO

Astăzi a fost „Vremea colindelor” la Școala Gimnazială Nr. 11 Botoșani - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

Sărbători de Iarnă înseamnă tradiții. Înseamnă colinde, cozonaci, brad împodobit, urători la ferestre și mai mult decât orice, înseamnă bucuria de a fi împreună cu cei dragi.

„E vremea colindelor”, spectacolul de tradiție al Școlii Gimnaziale Nr. 11 Botoșani, a adus toate aceste elemente împreună, strecurând în sufletul celor prezenți  fiorul specific al Crăciunului. Ca într-o mare familie (sute de elevi, părinți și cadre didactice), am colindat din suflet, am dansat din inimă, am urat din convingere și am trăit împreună lacrimile dăruite trecutului, emoția prezentului și speranța într-un viitor pe măsura copiilor pe care îi avem în grijă.

Ștergarele și costumele populare au constituit rama firească a unui tablou care a făcut loc atât obiceiurilor din bătrâni, cât și detaliilor moderne, care plac atât de mult copiilor de astăzi. Colacii oferiți copiilor la final au reprezentat adânca noastră plecăciune în fața simbolurilor care au guvernat viața bunicilor și părinților noștri. Vrem să le păstrăm și să le ducem mai departe, spre nemurire, odată cu sunetul zurgălăilor...

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani