Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ajutor pentru elevii din Botoșani! Consultații gratuite pentru bacalaureat

Ajutor pentru elevii din Botoșani! Consultații gratuite pentru bacalaureat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Invatamant

În vederea susținerii examenului de bacalaureat și a examenului de admitere la facultate, profesori ai Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava oferă consultații gratuite la Limba și Literatura Română și la Matematică atâtpentru  elevii din județul Suceava, cât și din județele învecinate, precum Botoșani, Neamț, care doresc să-și îmbunătățească performanțele didactice.

Consultațiile sunt concepute sub forma unor module interactive și vor putea fi personalizate în funcție de nivelul de pregătire al elevilor participanți.

Pentru înscriere, este necesară completarea cererii de înscriere, aflată pe site-ul www.usv.ro, la secţiunea „Consultaţii bacalaureat”, și transmiterea ei în perioada 21 februarie – 7 martie. Orarul consultațiilor va putea fi, de asemenea, accesat pe site-ul USV, înainte de finalizarea perioadei de înscrieri. Alte informații la nr. de telefon 0230-216147, int. 505.

În urma cursurilor de pregătire desfășurate în perioada februarie-mai 2018, la care au participat aproape 350 de elevi, peste 90% dintre cursanți au obținut diploma de bacalaureat.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Invatamant: Alte articole din Botosani