Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un român dispărut de 10 ani în Spania a fost găsit trăind pe străzi. Mama lui credea că e mort

Un român dispărut de 10 ani în Spania a fost găsit trăind pe străzi. Mama lui credea că e mort

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Un român din Cluj, dat dispărut de familie în urmă cu 10 ani, și despre care mama lui a crezut că e mort, a fost găsit în Spania, trăind pe străzi și mâncând din gunoaie.

În urmă cu 10 ani, Karoly Schmolka, din Cluj, lucra în construcții, la Zaragoza. Aceasta era ultimul lucru pe care îl știa familia lui despre el. Ulterior, a dispărut fără urmă. Mama lui a crezut că a murit, iubita lui nu a primit niciun semn, nicio rudă nu a mai aflat nimic despre el, scrie lavozdigital.es.

Omul a plecat din Zaragoza în sudul Spaniei, unde a ajuns pe drumuri. El dormea pe unde apuca, trăia din cerșit și mânca din gunoaie. A fost găsit în orășelul andaluz Barbate. Locuitorii au alertat poliția, crezând că e vorba despre un vagabond periculos, dar la verificări, polițiștii au constat, însă, că au în față un caz special.

Polițiștii au contactat consulatul român, care a făcut verificări, descoperid că Sholmka era pe o listă de persoane dispărute. I-a fost anunțată familia din România, iar doi veri ai bărbatului au venit în Spania și l-au dus la Cluj, unde s-a revăzut cu mama lui.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani