Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Trei români neplătiți în Germania au vrut să se răzbune, dar acum sunt cercetați de Poliție pentru vandalism - FOTO

Trei români neplătiți în Germania au vrut să se răzbune, dar acum sunt cercetați de Poliție pentru vandalism - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : International

Plan de răzbunare cu final neașteptat pentru trei muncitori români neplătiți în Germania. Supărați pentru că au primit banii promiși, bărbații au distrus pereții tencuiți din încăperile de pe un întreg etaj. Paguba se ridică la 30.000 de euro și, pentru fapta lor, românii sunt anchetați de Poliție.

Cei trei români au lucrat pe șantier pentru a extinde clădirea unei școli din0 Neubeckum, în landul Renania de Nord-Westfalia, notează ziarulromanesc.de. Nemulțumiți pentru că nu primiseră de la angajator banii promiși, muncitorii au pus la cale un plan să se răzbune.

Bărbații au distrus toată tencuiala de rigips din opt săli de clasă de la parterul școlii. Nu s-au oprit aici pentru că au făcut ravagii și în încăperi de la primul etaj. Au făcut ravagii în total pe o suprafață de 870 de metri. După ce au provocat stricăciunile, cei trei români, care lucrează la o firmă de construcții, au plecat cu o mașină de la școală, au precizat martorii, pentru sursa citată.

Distrugerea a fost descoperită pe 11 mai de angajații unei firme de pe șantier. Primăria orașului a alertat imediat Poliția.

La scurt timp, vandalii au fost găsiți, după ce câțiva localnici i-au observat pe cei trei români plecând de pe șantierul școlii. Polițiștii germani au dat în urmărire mașina românilor, care a fost identificată pe o stradă din Neubeckum. În autoturism au fost găsiți doi bărbați din România, de 24 și 25 de ani, alături de un alt român de 25 de ani, care locuiește în Dortmund.

În urma audierilor, cei trei români au recunoscut că au provocat distrugerile, pentru că erau frustrați. Nu primiseră de la angajator banii promiși pentru pentru munca lor.

Zidurile avariate vor trebui să fie complet refăcute. Daunele se ridică la peste 30.000 de euro. Școala ar fi trebuit să fie dată în funcțiune după vacanța de vară, însă termenul de predare va fi, cel mai probabil, amânat. sursă foto: ziarulromanesc.de


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

International: Alte articole din Botosani